1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Tapas
  5. Tapas op prikker met zalm, serranoham en ei

Tapas op prikker met zalm, serranoham en ei

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2009

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes Stokbrood
4 plakjes Serranoham
4 plakjes Gerookte zalm
8 plakjes Hardgekookt ei
4 Gamba┬┤s - Gekookt en gepeld
1 scheutje Olijfolie
2 eetlepels Mayonaise
3 teentjes Knoflook


Verder heb je nodig


Cocktailprikkers

Tapas op prikker met zalm, serranoham en ei
Tapas op prikker met zalm, serranoham en ei

Een heerlijke tapas waar je echt je vingers bij op eet. Leuk en simpel om te maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster het stokbrood onder de grill, eventueel met wat olijfolie en geperste knoflook
Leg er de ingredienten op in deze volgorde, Seranoham, gerookte zalm, gamba, plakje ei.
Garneer met mayonaise
Steek er een prikker doorheen.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top