1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zalm
  5. zalm uit de oven

zalm uit de oven

Door: evdk

zalm uit de oven
zalm uit de oven
  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-05-2009
Deel dit recept

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


* 4 zalmmoten
* 4 eetlepls mosterd
* 4 eetlepels créme fraïche
* citroensap
* witte wijn
* boter
* zout en peper
* 1/2 bakje garnalen
* bosuitje


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie


Voorbereiding

Roer de mosterd door de créme fraïche
snijd de bosui in ringetjes

Bereidingswijze

Bestrijk 4 velletjes aluminiumfolie met boter en leg 1 moot per stuk in het midden.
Besmeer de moten met créme fraïche en mosterd en besprenkel ze met citroensap en witte wijn.
Maak op smaak met zout en peper en leg de garnalen op de vis.
Vouw het aluminiumfolie dicht,zodat er een pakketje ontstaat.
Stop ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. (175 heteluchtoven)

Serveertip

Garneer de zalm met de bosuiringetjes.
Heerlijk met krieltjes of puree en groenten naar smaak



Reacties (10)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evdk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top