Lente pasta Met Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruid

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-05-2009
  • Lente pasta Met Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruid

    Lente pasta Met Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruid

    Lente pasta Met Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruid

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
300 gram pasta, bijvoorbeeld strikjes
3 eetlepels olijfolie
3 bosuitjes, in stukjes van 1 cm
1 courgette, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
200 gram salami of ham, in blokjes
zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten
beetgaar. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui, courgette, paprika en
salami of ham 3-4 minuten. Roer de Boursin Cuisine erdoor, verdun het geheel
met een finke scheut van het pastakookvocht en laat de saus nog 4-6 minuten
pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de afgegoten
pasta erdoor.

Serveertip

In plaats van de courgette is het ook mogelijk om een zakje roerbakgroenten
te gebruiken.

Strooi geraspte kaas over de lente pasta.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten