Sardines in koriander-chilimix

  • Mediterraan, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-05-2009
  • Sardines in koriander-chilimix

    Sardines in koriander-chilimix

    Sardines in koriander-chilimix

Deel dit recept

Ingrediënten
1/2 citroen 1 rode peper
2 eetlepels ketoembar
1 eetlepel karwijzaad
2 teentjes knoflook
2 blikjes sardines in olie (a 120 g)
2 eetlepels verse koriander, fijngeknipt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Citroen in dunne plakjes snijden en plakjes in vieren snijden. Peper wassen, schoonmaken en helft van zaadjes verwijderen. Peper in kleine stukjes snijden. In droge koekenpan ketoembar en karwijzaad ca. 1 minuut roosteren. Peperstukjes erdoor roeren.

Bereidingswijze

Knoflook pellen en erboven uitpersen. Nog ca. 20 seconden al omscheppend meeroosteren. Sardines uit olie nemen en door warm kruidenmengsel wentelen. Stukjes citroen en verse koriander erover verdelen.

Serveertip

(Eventueel serveren op crackers of in kleine slablaadjes.)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten