Zalmrol

  • Vis, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Zalmrol

    Zalmrol

    Zalmrol

Heerlijke zalmrol voor bij de high tea of als amuse vooraf

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 1 wit casinobrood in de lengte gesneden
* 500 gram gerookte zalm
* 1 potje mierikswortel
* witte (citroen)peper
* 1 pakje roomkaas
* kappertjes
* 4 takjes dille
* 4 sprietjes bieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Scherp mes
Snijplank

Voorbereiding

Laat de zalm op kamertemperatuur komen.
Snijd de korsten van het brood. Deze gebruik je niet.

Bereidingswijze

Besmeer de plakken brood met roomkaas.
Beleg het sneetje met gerookte zalm.
Doe er met wat mierikswortelpuree overheen en maal er wat (citroen)peper over.
Voeg een takje dille en sprietjes bieslook toe.

Rol het sneetje brood op. Snijd de boven- en onderkant met een scherp mes er van af. Elk sneetje kun je in drieën verdelen voor kleinere porties.

Bron

Zelf bedacht

Serveertip

Serveren met de kappertjes en voor een smakelijk duo eventueel samen met de citroengarnalen

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

melekld avatar
melekld

Doorsturen

Home Recepten