Tomaten-relish

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2009
  • Tomaten-relish

    Tomaten-relish

    Tomaten-relish

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kg. nog groene tomaten
1 kg. zoetzure moesappels
250 gr. rozijnen
5 dl. azijn
500 gr. bruine basterdsuiker
3 kruidnagels
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in kleine partjes. Zet de tomaten op met de appels, rozijnen, azijn, basterdsuiker en de kruidnagels. Laat dit zachtjes tot moes koken. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen. Spoel jampotjes om met kokend water en laat ze uitlekken. Vul ze met de tomaten-relish en sluit de potjes. Laat de relish afkoelen. Als het goed is zijn de potten nu hermetisch gesloten.

Bron

onbekend

Serveertip

Eet de relish bij geroosterd vlees. of probeer eens wat tomatenrelish op een sneetje brood met oude kaas.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten