1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Haring-komkommerhapjes

Haring-komkommerhapjes

Door: planco

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-05-2009

Ingrediënten 4 personen


2 haringen
1 komkommer
1 eetlepel mosterd
125 ml zure room
150 gram roquefort of een andere kaas naar smaak
1 pakje monchou
takjes tuinkers
1 eetlepel fijngehakte verse dille


Haring-komkommerhapjes
Haring-komkommerhapjes

Heerlijk borrelhapje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de ongeschilde maar gewassen komkommer in plakjes van een halve centimeter dik en leg deze op keukenpapier.
Snij de haringen in kleine blokjes.

Bereidingswijze

Roer de mosterd en zure room door elkaar.
Prak de roquefort (of andere kaassoort) en meng de monchou erdoor.
Bedek de helft van de komkommerplakjes met het kaasmengsel.
Garneren met wat tuinkers.
Bedek de andere helft met haring en garneer deze met de dille

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top