Goelasj met gehakt

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-05-2009

Deel dit recept

Bereidingswijze

400 gr. rundergehakt platdrukken en in kleine stukjes breken en deze in 75 gr. margarine al omscheppend bruin bakken. 2 uien snipperen en meefruiten, met 2 blikjes tomatenpuree. Er 1- 2 el. bloem, wat zout, peper en paprikapoeder overstrooien en even bakken. Dan 1/4 l. bouillon erbij roeren en de goelasj 10 min. laten pruttelen. Op het laatst erwtjes uit een gewoon blikje meewarmen. Tot slot een scheutje koffieroom erbij roeren.

Bron

onbekend

Serveertip

Lekker met rijst en salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten