Aardappelspiesjes

  • Nederlands,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
± 750 gr kleine krieltjes
zout
1 dl olijfolie
1 takje tijm
3 teentjes knoflook
grof zeezout

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ , spiezen

Voorbereiding

Kook de krieltjes in water met zout in ± 12 minuten beetgaar en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie ± 15 minuten zachtjes met de tijm en de knoflook.
Laat dit afkoelen en bewaar het op kamertemperatuur.
Steek de krieltjes op dubbele spiesjes en rooster ze in ± 10 minuten goudbruin; keer ze halverwege.
Bestrijk ze tijdens het roosteren regelmatig met de geurige olie en bestrooi ze voor het serveren met zeezout.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten