ZOmerse Pastasalade

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten
macaroni
paprika rood of groen
cherrytomaatjes
blikje tonijn
lente uitjes
komkommer
peterselie
bieslook
mayo
yoghurt
pijnboompitten geroosterd
beetje gerapste kaas jong belegen

stukjes brood gescheurd
olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kook de pasta en spoel af met koud water, laat afkoelen.

Bereidingswijze

meng half mayo half yoghurt tot de gewenste hoeveel heid dressing,
voeg fijngehakte bieslook peterselie knoflook peper zout en wat citroensap toe.
voor de kleur kan je wat paprika poeder erbij doen

snijd alle groenten in stukjes en meng door de pasta
tonijn erdoor
dressing erdoor

in een pan olijfolie heel heet laten worden en gescheurde stukjes brood bruin bakken. je kunt ze kruiden met italiaanse kruiden of gewoon zo laten

kaas er over strooien
pijnboompitten erover strooien
croutons er overheen strooien

Serveertip

bij de BBQ of gewoon zo met een lekkere crostini. voor de liefhebber: olijven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten