1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Bavette Al Vitello E Asparagi

Bavette Al Vitello E Asparagi

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-05-2009

Ingrediënten 4 personen


360 gram Bavette = pasta, je kunt ook Linguine nemen
500 gram groene asperges
100 gram boter
100 gram kalfsvlees
250 gram Fontina kaas, in schilfers gesneden
25 cl slagroom
1 glas witte wijn
1 sjalotje, gesnipperd
Zout en peper



Bavette Al Vitello E Asparagi
Bavette Al Vitello E Asparagi

Pasta met een saus van groene asperges en kalfsvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200C.


Snijd de punten van de asperges.
Smelt in een koekenpan de boter, voeg het gesnipperde sjalotje toe en de aspergepunten. Roer dit en voeg het kalfsvlees en de wijn toe.
Breng op smaak met zout en peper en voeg de room toe.

Vul een grote pan met voldoende water en kook de pasta al dente.
Giet de pasta af, doe de pasta bij de saus en roer dit er door.
Doe de pasta in een ovenschaal, strooi hier de Fontina over en zet de schaal enkele minuten in de oven tot de Fontina smelt. Serveer direct.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top