witlofstampot met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-05-2009
  • witlofstampot met zalm

    Witlofstampot met zalm

    Witlofstampot met zalm

gezond en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 a4 aardappels
4struikjes witlof
150 gr gerookte zalmsnippers
1/2 knolselderij
1 etl magere yoghurt
peper
zout
peterselie(eventueel)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

schil de aardappels en snijd ze door
schil de knolselderij en snijd hem in kleine stukjes
snijd de witlof in reepjes

Bereidingswijze

doe de aardappels knolselderij en wat zout in een pan en voeg water toe tot ze half onder staan, kook het in ongeveer 20 minuten gaar.giet de aardappels en knolselderij af en stamp ze fijn.roer de yoghurt en peper er door.
roer er goed de witlof en zalm door .
warm het gerecht nog even op garneer eventueel met peterselie

Bron

dr.houtsmuller kookboek

Serveertip

vervang de aardappels door zilvervlies rijst

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten