witlofstampot met zalm
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 18-05-2009
gezond en lekker
Ingrediënten 2 personen
3 a4 aardappels4struikjes witlof
150 gr gerookte zalmsnippers
1/2 knolselderij
1 etl magere yoghurt
peper
zout
peterselie(eventueel)
Voorbereiding
schil de aardappels en snijd ze door
schil de knolselderij en snijd hem in kleine stukjes
snijd de witlof in reepjes
Bereidingswijze
doe de aardappels knolselderij en wat zout in een pan en voeg water toe tot ze half onder staan, kook het in ongeveer 20 minuten gaar.giet de aardappels en knolselderij af en stamp ze fijn.roer de yoghurt en peper er door.
roer er goed de witlof en zalm door .
warm het gerecht nog even op garneer eventueel met peterselie
Bron
dr.houtsmuller kookboek
Serveertip
vervang de aardappels door zilvervlies rijst
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties