Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

  • Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

  • Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

  • Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

  • Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

  • Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

    Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

Heerlijk met verse basilicum, gehakt, zongedroogde tomaatjes, kaas en olijven.
Heerlijk om het is eens uit te proberen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
25 gr boter
25 gr bloem
350 ml melk
12 lasagnebladen
snufje nootmuskaat
1 el olijfolie
1 ui, gehakt
3 teentjes knoflook
1 zal losse spinazieblaadjes (bonduel) of
wat ik doe: LEKKER ZELF EVEN MAKEN.
8 zongedroogde tomaatjes op olie, in stukjes
100 gr zwarte olijven, zonde pit in stukjes
250 gr ricotta
3 el basilicum
150 gr geraspte kaas
peper en zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 764,11 kcal
Koolhydraten 66,03 g
Eiwitten 33,77 g
Vetten 38,77 g
Benodigdheden
Oven

Bereidingswijze

Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Laat 1 minuut garen en voeg de helft melk toe.
Roer de saus, schenk de rest melk erbij. Voeg nootmuskaat, peper en zout toe. Kook lasagnevellen 8 minuten. Laat uitlekken/ Bak knoflook en ui 3 minuten. Roerbak spinazie, schep tomaat en olijven erdoor en haal pan van het vuur. Voeg ricotta, basilicum, peper en zout toe. Leg op elk lasagnevel een lepel vulling en rol op. Leg canneloni in schaal en schenk saus erover,. Strooi kaas erover en zet 15-20 minuten in oven op 180 graden tot de kaas gesmolten is.

Bron

VROUW blad van de telegraaf

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten