Orechiette met zalm en broccoli

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-05-2009

lekker romig door de ricotta, maar niet vet, ricotta is zoutarm, dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de zalm

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr. orechiette, pasta
400 gr. broccoli
200 gr. ricotta
250/300 gr. gerookte zalm, in kleine reepjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook intussen de broccoli beetgaar in water met wat zout.

Bereidingswijze

Roer wat peper en een klein beetje zout door de ricotta, zodat die een beetje op smaak komt.
Giet de pasta af en roer er de ricotta door, zorg dat de orechiette goed bedekt zijn met kaas. Schep er de broccoli en zalm door.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten