1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. VISCOCKTAIL

VISCOCKTAIL

  • Multi-cultureel, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-05-2009

Ingrediënten 8 personen


VOOR COCKTAILSAUS:
250 ml basis mayonaise
125 ml tomatenketchup
5 ml Worcestersaus
5 ml cognac
1 geraspte ui
4 druppelen tobasco
1/4 t zout
mespunt witte peper

VERDER:
1+1/2 kg kabeljauw of koolvis (zonder vel), kan ook uit diepvries
1 liter water
25 ml witte azijn
1 t zout
1/4 t peper
kropsla bladeren
partjes citroen
peterselie voor garnering



Deze goedkope recept is uitermate geschikt voor groter gezelschappen en smaak heel veel naar een kreeftcocktail.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Maak een cocktailsaus door alle ingrediënten goed te vermengen.
2. Kook vis op laag vuur tot precies gaar in water, azijn, zout en peper.
3. Laat vis afkoelen in vocht.
3. Vlok vis met vork tot kleiner stukjes.
4. Meng vis door cocktailsaus.

Serveertip

Serveer op sla bladeren met een plukje peterselie en een partje citroen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top