1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. vleesrolletjes met ei kaas en ham

vleesrolletjes met ei kaas en ham

Door: ria633

  • Italiaans,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-05-2009

Ingrediënten 4 personen


4 dunne lapjjes vlees bv snitsels
4plakken gekookte ham
50gr geraspte kaas
3 hard gekookte
zout
peper
olie of boter


Verder heb je nodig


Vleeshamer of deegrol
bindgaren

vleesrolletjes met ei kaas en ham
vleesrolletjes met ei kaas en ham

Falso magre .orgineel siciliaans recept.daar wordt kalfsvlees gebruikt.maar het kan met alle soorten dunne lapjes vlees.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren in kleine blokjes snijden

Bereidingswijze

Het vlees tussen 2 lagen plastic heel dun slaan met vleeshamer,of uitrollen met deegroller.
op elk lapje 1 plakham leggen.blokjes ei op de ham .geraspte kaas er bij.klein beetje zout ,peper.zorgen dat het ei goed bij elkaar ligt. ,eerst de zijkanten dichtslaan,dan de lapjes oprollen en dicht binden.
olie of boter in een pan heet laten worden en hierin de rolletjes bruin en gaar bakken

Serveertip

Je kunt ze ook na het bakken ,in tomatensaus even laten sudderen .
en dan spagetti erbij eten

Bron

Tante in sicilie



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ria633
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top