1. Home
  2. Recepten
  3. Feta kaas
  4. (borrelhapje) Rauwe ham met tomaat, feta en olijven

(borrelhapje) Rauwe ham met tomaat, feta en olijven

  • Mediterraan, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-05-2009

Ingrediënten 4 personen


150 g rauwe ham, in plakken
(ca. 8 plakken)
100 g feta, in kleine blokjes
2 eetl. zwarte of groene olijven, zonder pit, in plakjes of gehakt
1 vleestomaat, gepeld, in miniblokjes
2 eetl. olijfolie
1 eetl. citroensap
zout en versgemalen peper
8 lange sprieten bosui of bieslook



(borrelhapje) Rauwe ham met tomaat, feta en olijven
(borrelhapje) Rauwe ham met tomaat, feta en olijven
(borrelhapje) Rauwe ham met tomaat, feta en olijven
(borrelhapje) Rauwe ham met tomaat, feta en olijven
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Leg de hamplakken naast elkaar op een plank. Schep de feta, olijven en tomatenblokjes door elkaar. Meng olijfolie, citroensap, zout en peper en schep dit door het fetamengsel.

Bereidingswijze

Verdeel het kaasmengsel over de plakken ham. Vorm er rolletjes of buideltjes van en bind deze dicht met bosui of bieslook.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker bij een drankje

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top