Basissaus voor bij de gourmet
- Internationaal, Saus/dressing
- 0-10 min.
Bereidingswijze
Roer 2 el. crème fraîche a 125 ml. en 2 el. mayonaise goed door elkaar.
Voor de ham-preisaus:
Schep 3 fijngesneden plakjes ham en 2 el. fijngesneden prei door de basissaus. Breng op smaak met peper.
Voor de Bleekselderij-kaassaus:
Schep 1/2 stengel fijngesneden bleekselderij en 2 el. geraspte belegen kaas door de basissaus. Breng op smaak met bouillonpoeder.
Voor de pittige sambalsaus:
Roer 2 el. Salsa Pikant (Calvè) en 1/2 tl. sambal oelek door de basissaus.
Voor de Cajunsaus:
Roer 1/2 el. cajunkruiden door de basissaus.
Voor de Kaas-honingsaus:
Verkruimel 50 gr. Roqfort boven de basissaus. Voeg 1 tl. honing toe en roer het goed door.