Basissaus voor bij de gourmet

  • Internationaal, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Basissaus voor bij de gourmet

    Basissaus voor bij de gourmet

    Basissaus voor bij de gourmet

Deel dit recept

Bereidingswijze

Roer 2 el. crème fraîche a 125 ml. en 2 el. mayonaise goed door elkaar.
Voor de ham-preisaus:
Schep 3 fijngesneden plakjes ham en 2 el. fijngesneden prei door de basissaus. Breng op smaak met peper.
Voor de Bleekselderij-kaassaus:
Schep 1/2 stengel fijngesneden bleekselderij en 2 el. geraspte belegen kaas door de basissaus. Breng op smaak met bouillonpoeder.
Voor de pittige sambalsaus:
Roer 2 el. Salsa Pikant (Calvè) en 1/2 tl. sambal oelek door de basissaus.
Voor de Cajunsaus:
Roer 1/2 el. cajunkruiden door de basissaus.
Voor de Kaas-honingsaus:
Verkruimel 50 gr. Roqfort boven de basissaus. Voeg 1 tl. honing toe en roer het goed door.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

antpe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten