Argentijnse BBQ Saus
- Argentijns, Saus/dressing
- 10-20 min.
- Geplaatst op 12-05-2009
Lekkere marinade voor de BBQ tweezijdig te gebruiken als marinade of als saus .
Ingrediënten 4 personen
6-7 teentjes knoflook, fijngehakt1/2 kopje peterselie, gehakt
1/2 kopje oregano, gehakt
1/4 kopje cayennepeper
2 dl kokend water
1/2 kopje witte azijn
1/2 kopje olijfolie
zout en peper naar sm
Voorbereiding
Ingredienten mengen en minstens 12 uur laten staan en als het is afgekoeld in de koelkast zetten. Ca. 10 dagen houdbaar.
Bereidingswijze
Te gebruiken als marinade voor het grillen of als het vlees klaar is als sausje
Serveertip
Lekker voor bij de BBQ
Laatste reacties
Deze lijk me lekker Dirk, bedankt.
Ziet er smakelijk uit. Neem ik mee want binnen niet al te lange tijd is het weer BBQ-en en dan komt dit goed van pas. Bedankt ... Margrit
vanavond gemaakt, het was heerlijk, ik heb het met gamba``s gegeten die we op de plaat gegrild hebben. We zullen wel van een afstand al te ruiken zijn. gr, Susan
Lijkt me heerlijk, neem ik weer van je mee bedankt, gr. susan