1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. botermalse beenham

botermalse beenham

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-05-2009

Ingrediënten 4 personen


Beenham


Verder heb je nodig


Snelkookpan


Supermals, lekker, mager, snel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper een uitje

Bereidingswijze

Zet een halve liter water op met een gesnippert uitje. Laat even aan de kook komen en voeg de beenham toe. Sluit de snelkookpan en laat de pan onder druk komen. Laat de pan een half uur op laag vuur stomen. Koel de pan langzaam af. Als het vlees iets afgekoeld is snijd je het in schuine plakken.

Serveertip

Lekker met asperges en aspergesaus. Serveren met nieuwe aardapeltjes of aardappelpuree.

Bron

Zelf uitgevonden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van foke63


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van foke63
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top