Een klassieker: aardappel in de schil

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten
Aardappelen..kruidenboter---zure room--peper--zout--tuinkruiden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Bereidingswijze

• Kook de ongeschilde aardappelen gedurende 25 à 30 min.
gaar in kokend water.
• Giet af en wikkel de aardappelen in aluminiumfolie.
• Verwarm 5 à 10 min. op de grill of tussen de kolen.
• Dien op met een schijfje kruidenboter of een lepel zure room gekruid met peper, zout en versgesnipperde tuinkruiden.
Ook zoete aardappelen passen perfect op een barbecue. Deze aardappelen smaken zoet en hebben een meelachtige textuur die doet denken aan kastanje.

Bron

Colruyt

Laatste reacties

adeline43 avatar
adeline43 01-06-2009

gefeliciteerd met je dagrecept, ik neem het recept mee,lijkt mij lekker. Groetjes,Adeline

kookclub2006 avatar
kookclub2006 01-06-2009

Suzy, namens kookclub2006; Van Harte Gefeliciteerd met jou Dagrecept! [br] Groetjes Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten