Tunesische amandelsoep

  • Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g gemalen amandelen
½ theelepel gemalen koriander
½ theelepel gemalen komijn
85 g verse broodkruimels
2 teentjes knoflook uit de pers
2½ dl melk
8½ dl groentebouillon
zeezout
zwarte peper
2½ dl room
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de amandelen, kruiden, broodkruimels en knoflook in een pan en roer langzaam de melk erbij. Voeg de selderijbouillon toe als het een glad mengsel is geworden. Zet de pan op het vuur en laat 10 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur, breng de soep op smaak met zout en peper en roer de room erdoor. Meteen opdienen

Bron

De Mediterrane vegetarische keuken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten