Zalm/katenspekspiesjes

  • Goedkoop en snel,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-05-2009

Deze spiesjes vallen bij mijn BBQ visliefhebbers altijd in de smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 moten verse zalm 1 plak katenspek van 1 ons saté stokjesolijfolie of knoflookolie, peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
satéstokjes en BBQ

Voorbereiding

stokjes 1 uur in het water leggen.

Bereidingswijze

Zalm met peper en weinig zout bestrooien en insmeren met de olie. Zalm en katenspek in stukken snijden en om en om op een stokje prikken en dan op de BBQ ongeveer 10 minuten. De combinatie van zalm en katenspek is verrassend.

Bron

Micky

Serveertip

Glaasje witte wijn. Voor meerdere personen dan het recept verdubbelen.

Laatste reacties

kaatjess avatar
kaatjess 07-12-2009

Lijkt me lekker, neem hem gelijk mee. Kan ook in een grillpan natuurlijk. Bedankt groetjess kaatje

deonart avatar
deonart 03-06-2009

Neem ik mee Mickey, bedankt![br] Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten