Zeeduivel in rauwe ham met salsa verde

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-05-2009

Zeeduivel is een stevige vis die zich goed leent om te roosteren

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 Zeeduivelfilets a 150-175 gr.
zout, peper
8 plakken dunne parmaham
3 eetl. geschaafde geroosterde amandelen
6 eetl. fijngesneden kruiden zoals basilicum-peterselie-tijm-bladselderij
2 eetl. kleine kappertjes
1 teen knoflook geperst
4-5 eetl. olijfolie
1-2 eetl. limoensap
handvol rucolablaadjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Droog zonnig weer en een BBQ

Voorbereiding

Meng voor de salsa de kruiden, kappertjes en knoflook, olie en limoensap.

Bereidingswijze

Bestrooi de visfilets met peper en zout en rol ze in 2 plakken parmaham
Rooster de vispakketjes 5-8 min. keer ze regelmatig om

Serveertip

leg de vispakketjes op de rucola en bestrooi met het geroosterde amandelschaafsel
serveer de salsa erbij

Laatste reacties

marijkebakker avatar
marijkebakker 27-07-2009

Heb dit recept gemaakt met kabeljauw. Zonder de salsa en amandelen. Eenvoudig en heel erg lekker.

vanbokhoven1 avatar
vanbokhoven1 09-07-2009

09-07-2009 Lijkt mij erg lekker ga het zeker proberen gr.ans

mimi_h avatar
mimi_h 01-07-2009

Klinkt lekker. Ik heb nog veel rucola in mijn tuintje staan en ben gek op vis. Ik neem je recept dus mee, dank je.

adeline43 avatar
adeline43 01-06-2009

ik neem hem mee,lijkt me heerlijk.Groetjes, Adeline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten