Zeeduivel in rauwe ham met salsa verde
- 10-20 min.
- Geplaatst op 07-05-2009
Zeeduivel is een stevige vis die zich goed leent om te roosteren
Ingrediënten 4 personen
4 Zeeduivelfilets a 150-175 gr.zout, peper
8 plakken dunne parmaham
3 eetl. geschaafde geroosterde amandelen
6 eetl. fijngesneden kruiden zoals basilicum-peterselie-tijm-bladselderij
2 eetl. kleine kappertjes
1 teen knoflook geperst
4-5 eetl. olijfolie
1-2 eetl. limoensap
handvol rucolablaadjes
Benodigdheden
Droog zonnig weer en een BBQVoorbereiding
Meng voor de salsa de kruiden, kappertjes en knoflook, olie en limoensap.
Bereidingswijze
Bestrooi de visfilets met peper en zout en rol ze in 2 plakken parmaham
Rooster de vispakketjes 5-8 min. keer ze regelmatig om
Serveertip
leg de vispakketjes op de rucola en bestrooi met het geroosterde amandelschaafsel
serveer de salsa erbij
Laatste reacties
Heb dit recept gemaakt met kabeljauw. Zonder de salsa en amandelen. Eenvoudig en heel erg lekker.
09-07-2009 Lijkt mij erg lekker ga het zeker proberen gr.ans
Klinkt lekker. Ik heb nog veel rucola in mijn tuintje staan en ben gek op vis. Ik neem je recept dus mee, dank je.
ik neem hem mee,lijkt me heerlijk.Groetjes, Adeline