1. Home
  2. Recepten
  3. Zeeduivel in rauwe ham met salsa verde

Zeeduivel in rauwe ham met salsa verde

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-05-2009

Ingrediënten 4 personen


4 Zeeduivelfilets a 150-175 gr.
zout, peper
8 plakken dunne parmaham
3 eetl. geschaafde geroosterde amandelen
6 eetl. fijngesneden kruiden zoals basilicum-peterselie-tijm-bladselderij
2 eetl. kleine kappertjes
1 teen knoflook geperst
4-5 eetl. olijfolie
1-2 eetl. limoensap
handvol rucolablaadjes


Verder heb je nodig


Droog zonnig weer en een BBQ


Zeeduivel is een stevige vis die zich goed leent om te roosteren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng voor de salsa de kruiden, kappertjes en knoflook, olie en limoensap.

Bereidingswijze

Bestrooi de visfilets met peper en zout en rol ze in 2 plakken parmaham
Rooster de vispakketjes 5-8 min. keer ze regelmatig om

Serveertip

Leg de vispakketjes op de rucola en bestrooi met het geroosterde amandelschaafsel
serveer de salsa erbij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van susan56


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van susan56
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top