pasta Marco Borsato

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 grote Boursin met knoflook
675 gram spinazie a la creme
tagliatella
1 kilo kipfilet
cajuin kruiden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de kipfilet in reepjes of blokjes en kruid het flink met de cajuin kruiden.

Bereidingswijze

Bak de kipfilet.
Zet tegenlijker tijd de spinazie op een klein vuurtje aan,en kook de tagliatella.
Als de kipfilet bijna gaar is voeg dan de Boursin bij de spinazie en laat deze lekker smelten.

Bron

buurvrouw

Serveertip

Je kan de saus apart serveren of de kipfilet onder de saus mangen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten