babi pangang

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
500 gram halskarbonade zonder been
2 uien
2 eetlepels ketjap manis
2 theelepels sambal
1 groot tomatenpuree
3/4 kopje suiker
3/4 kopje water
2 teen knoflook
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijs het vlees in reepjes of blokken.
Snijd de ui klein

Bereidingswijze

Braad het vlees lekker bruin en laat het +- 15 minuten lekker braden.
Voeg daarna alle ingrdienten toe en laat het een 20 minuten lekker pruttelen.

Bron

zus

Serveertip

Lekker bij witte rijst of nasi.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten