Zuurkool met gehakt en banaan

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
50 GR. ROZIJNEN, 1 PAKJE INSTAND AARD.PUREE, 1 UI, BOTER, 2 EL. KERRIEPOEDER, 500 GR. GEHAKT, 2 EL. KETJAP MANIS, ZOUT, PEPER, 500 GR. ZUURKOOL, 2 BANANEN.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal

Bereidingswijze

WEL DE ROZIJNEN, MAAK DE AARD.PUREE, PEL EN SNIPPER DE UI . FTUIT DE UI MET DE KERRIEPOEDER, VOEG HET GEHAKT TOE EN ROERBAK HET GEHAKT RUL.ROER DE KETJAP DOOR HET GEHAKTMENGSEL EN MAAK AF MET PEPER EN ZOUT.
LAAT DE ROZIJNEN UITLEKKEN, SNIJD DE BANAAN IN PLAKJES. DOE ALLE INGREDIENTEN IN LAAGJES IN EEN OVEN SCHAAL. BEGIN EN EINDIG MET DE AARD.PUREE. LAAT DE SCHOTEL IN CA 30 MIN . DOOR EN DOOR HEET WORDEN IN DE OVEN OP 200 GRADEN.

EET SMAKELIJK.

Bron

tante sonja

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten