Gevulde appels met stroopwafel en mascarpone
- 10-20 min.
Dit is een super lekker nagerecht !
Ingrediënten 4 personen
4 verbrokkelde stroopwafels4 stevige appels
30 gram boter
4 el mascarpone.
2 zakjes vanillesuiker
1 el vloeibare honing.
Voorbereiding
Verkruimel de stroopwafels
. Was de appels.
Boor de klokhuizen uit de appels.
Klop de mascarpone met vanillesuiker en de honing.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bereidingswijze
Plaats elke appel in een apart beboterd schaaltje .
Vul de holtes in de appels met de verbrokkelde stroopwafels.
Er mag gerust wat omheen gelegd worden.
Leg er een klontje boter op .Ook wat klontjes boter naast de appel.
Zet de appels op een bakplaat/rooster in de oven.
Haal ze er na ca.15/20 min. uit
Zet de appels ( in het schaaltje )op een bordje en schep op elke appel een dot van het mascarpone-mengsel.