Pastaschotel met Spinazie en Kaas

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-05-2009
  • Pastaschotel met Spinazie en Kaas

    Pastaschotel met Spinazie en Kaas

    Pastaschotel met Spinazie en Kaas

Lekkere vegetarische schotel.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
pasta naar keuze
200 gram spinazie,
250 gram cherrytomaten,
50 gram
boter,
50 gram bloem,
500 ml melk,
zout, peper,
1 theelepel mosterd,
150 gram geraspte kaas,
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereidingswijze

Kook de pasta in kokend water beetgaar.
Ontdooi 200 gram spinazie.
Giet de penne af en doe dit in een ovenschaal
schep de spinazie met 250 gram gehalveerde cherrytomaten erdoor.
Maak de kaassaus.
Smelt 50 gram boter. Als de boter is gesmolten voeg je 50 gram
bloem toe.
Bak dit kort mee.
Voeg al roerende beetje bij beetje 500 ml melk
erdoor.
Breng het op smaak met zout, peper en 1 theelepel mosterd.
Haal de
pan van het vuur en roer er 150 gram geraspte kaas door.
Schep de kaassaus,
zodra de kaas is gesmolten, door de pastaschotel.
Zet de ovenschaal ongeveer
20 minuten in de voorverwarmde oven.

Bron

Top kok Cary

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten