Tagliatelle met gorgonzola en gerookte zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-05-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
150 gr tagliatelle
1 prei
200 gr gerookte zalm
75 gr gorgonzola
100 ml kookroom light
30 gr verse dille
4 eetlepels walnoten
Zout
Peper
1 eetlepel olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta dan volgens de verpakking en spoel de pasta daarna met koud water af. Snijd de gerookte zalm in reepjes, de prei in ringen en brokkel de gorgonzola. Bak de zalm en de prei heel kort in de olie, voeg de pasta toe, de kookroom light en de gorgonzola. Maak de pasta op smaak met peper en zout en bestrooi het gerecht met de geroosterde walnoten. Laat de prei een beetje knapperig, dat geeft een lekkere bite. Strooi de dille over de pasta en direct serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten