bami

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui
1 prei
2 tomaten
1/2 paprika
1 teen knoflook
1 theelepel sambal badjak
1 scheutje ketjap kental
1 lepel (koki djawa) babi ketjap
2 stukjes kipfilet
1 pakje bami
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

ui-prei-tomaat-paprika-knoflook-kip snijden en in aparte bakjes klaarzetten

Bereidingswijze

Bami koken
In de wok ui en prei smoren hierna de paprika tomaat en knoflook toevoegen een schepje sambal erbij doen dit even laten staan tot het lekker doorgebakken is. Dan de kipfilet bakken met de babi ketjap en een scheutje ketjap. Als dit gaar is de groente erbij doen nog even na laten garen. Intussen is de bami ook gekookt. Dit alles door elkaar roeren.

Serveertip

Bami op bord met stukjes komkommer en evt. een gebakken ei

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten