gevulde brie

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-04-2009

gevulde brie is duur, en vaak is het niet zo royaal gevuld als je zou willen. Vul je brie zelf! je hebt dan zelf in de hand wat voor prijsklasse brie je neemt en hoe duur de vulling is. en ik vind zelf: het is veel lekkerder. hier onder een paar voorbeelden.

Deel dit recept

Ingrediënten
een punt brie, (nee gewoon die van 90 cent, kan jou het schelen)
creme fraiche (30 cent)

opties:
notenvulling(gemalen pecannoten of walnoten of amandelen)
knoflook
zongedroogde tomaten
bieslook
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

meng de craime fraiche gewoon met een van de ingredienten , goed fijngemaakt. breng eventueel op smak met zout en peper

Bereidingswijze

snijd de brie dwars door midden en besmeer met een hele dikke laag vulling. dan doe je hem weer op elkaar en smeer je de vulling ook langs de randen.

Bron

zelf verzonnen

Serveertip

op toastjes

Laatste reacties

ria633 avatar
ria633 29-04-2009

leuk ideeneem het mee bedankt gr ria

lapaulina avatar
lapaulina 29-04-2009

hallo,grappig stukje! Ik ben ook niet vies van een stukje brie van 90 cent,en op deze manier zet je toch iets leuks en origineels op tafel!Bedankt voor de tip,pauline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten