witlof uit de wok

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 of 5 stronkjes witlof, 100 g spekreepjes, boter of olie, 2 eetlepels appelstroop, 1 eetlepel azijn.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
roerbakpan

Voorbereiding

Maak de stronkjes witlof schoon en snijd ze in repen. Bak de spekreepjes in een droge wok uit. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Doe boter of olie in de wok en roerbak de witlof omscheppend 3 minuten. Voeg de appelstroop en azijn toe en meng tot de appelstroop gesmolten is en met de witlof gemengd. Breng op smaak met peper en zout en voeg als laatste de spekreepjes toe.

Bron

Weet ik niet meer (maar wel gepikt, dat zeg ik er eelijk bij)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten