rosbiefroosjes met rode bietjes en mierikswortel
- Nederlands, Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 27-04-2009
Ingrediënten 8 personen
4 plakjes rosbief½ eetlepel mierikswortel
1 eetlepel zure room
50 gram gekookte biet, in piepkleine blokjes
een paar plukjes peterselie
Bereidingswijze
Bereiding:
Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan.
Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper.
Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat bieten blokjes en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Bron
amuse-recepten
Serveertip
serveren op een amuselepel met een klein beetje peterselie.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties