Ardens gebraad
- 0-10 min.
- Geplaatst op 27-04-2009
Bereidingswijze
1 Schik het Ardens gebraad in een ovenschotel. Schik er de tijm en laurier rond, Giet er de melk bij: het vlees moet ongeveer 3/4 onderstaan.
2. Schuif de schotel in een op 200°C voor, verwarmde oven gedurende 1 u (niet afgedekt). Draai tussendoor het vlees eens om. Wilt u de schotel serveren bij een koud buffet, laat dan het vlees afkoelen in de melk (zo blijft de smaak extra vol en sappig). Spoel het af onder de kraan en dep goed droog.
Snij het gebraad in fijne sneetjes en geef er koude groenten bij, bijvoorbeeld bloemkoolroosjes of fijne boontjes. Serveer met sausjes als tartaarsaus of mosterdsaus.
Looktip:
Snij het gebraad in fijne sneetjes en geef er koude groenten bij, bijvoorbeeld bloemkoolroosjes of fijne boontjes.
Serveer met sausjes als tartaarsaus of mosterdsaus.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties