Ardens gebraad

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-04-2009
  • Ardens gebraad

    Ardens gebraad

    Ardens gebraad

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 800 g Ardens gebraad- 7,5 dl melk- 3 takjes tijm - 2 blaadjes laurier
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Schik het Ardens gebraad in een ovenschotel. Schik er de tijm en laurier rond, Giet er de melk bij: het vlees moet ongeveer 3/4 onderstaan.
2. Schuif de schotel in een op 200°C voor, verwarmde oven gedurende 1 u (niet afgedekt). Draai tussendoor het vlees eens om. Wilt u de schotel serveren bij een koud buffet, laat dan het vlees afkoelen in de melk (zo blijft de smaak extra vol en sappig). Spoel het af onder de kraan en dep goed droog.
Snij het gebraad in fijne sneetjes en geef er koude groenten bij, bijvoorbeeld bloemkoolroosjes of fijne boontjes. Serveer met sausjes als tartaarsaus of mosterdsaus.

Looktip:
Snij het gebraad in fijne sneetjes en geef er koude groenten bij, bijvoorbeeld bloemkoolroosjes of fijne boontjes.
Serveer met sausjes als tartaarsaus of mosterdsaus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten