Ui, tomaat en Roquefort taart

  • Engels, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-04-2009
  • Ui, tomaat en Roquefort taart

    Ui, tomaat en Roquefort taart

    Ui, tomaat en Roquefort taart

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 eetlepel boter
Halve ui, fijn gesneden
150 gr kant-en-klaar bladerdeeg
5 cherrytomaatjes, gehalveerd
50 gr Roquefort, gekruimeld
1 eetlepel olijfolie
Zout
Peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 200c. Verhit de boter in een braadpan, voeg de ui toe en bak het zachtjes tot het zachter wordt en licht begint te kleuren. Leg de bladerdeegplakjes in een cirkel op een bakplaat. Prik wat gaatjes met een vork. Plaats de uien en de tomaatjes erop en verstrooi de Roquefort erover. Besprenkel het geheel met olijfolie en maak het af met zout en peper. Zet het in de oven en bak het gedurende 15-20 minuten totdat het deeg is gestegen en goudbruin is geworden.

Laatste reacties

zoetmusje avatar
zoetmusje 15-09-2013

lekker..

leanneke571 avatar
leanneke571 21-11-2012

Dit wil ik zeker uitproberen befank voor het recept

wendysnoopy avatar
wendysnoopy 04-11-2012

Zier er erg lekker uit!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten