Ui, tomaat en Roquefort taart
- Engels, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 27-04-2009
Ingrediënten 2 personen
1 eetlepel boterHalve ui, fijn gesneden
150 gr kant-en-klaar bladerdeeg
5 cherrytomaatjes, gehalveerd
50 gr Roquefort, gekruimeld
1 eetlepel olijfolie
Zout
Peper
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 200c. Verhit de boter in een braadpan, voeg de ui toe en bak het zachtjes tot het zachter wordt en licht begint te kleuren. Leg de bladerdeegplakjes in een cirkel op een bakplaat. Prik wat gaatjes met een vork. Plaats de uien en de tomaatjes erop en verstrooi de Roquefort erover. Besprenkel het geheel met olijfolie en maak het af met zout en peper. Zet het in de oven en bak het gedurende 15-20 minuten totdat het deeg is gestegen en goudbruin is geworden.
Laatste reacties
lekker..
Dit wil ik zeker uitproberen befank voor het recept
Zier er erg lekker uit!