1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Aspergecocktail

Aspergecocktail

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-04-2009

Ingrediënten 4 personen


1 blik puntasperges of 250 gr verse asperges
2 sinaasappelen
200 gr gaar kippevlees
1/8 liter Bulgaarse yoghurt
2 eetlepels sherry
1 theelepel kerrie
citroensap
2 eetlepels gembernat
1 eetlepel fijngehakte peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de goed uitgelekte asperges in stukjes.of kook eerst de verse asperges .en laat deze afkoelen
Verdeel de sinaasappelen in partjes en snijd deze enkele keren door.
Snijd het kippevlees in blokjes.

Bereidingswijze

Vermeng de yoghurt met de sherry, enkele druppels citroensap en het gembernat.
Schep de asperges, de sinaasappelen en het kippevlees door elkaar en verdeel dit over vier glazen coupes.
Giet er de saus over en garneer de cocktail met peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top