Hollandse voorjaarssoep
- Nederlands, Soep
- 10-20 min.
- Geplaatst op 21-04-2009
Ingrediënten 2 personen
4 dl groentebouillon100 g kalfsgehakt
zout & peper
1 scheutje melk
50 g champignons, in plakjes
1 handje spinazieblaadjes, in reepjes
paar blaadjes sla, in reepjes
1 el geknipte bieslook
Bereidingswijze
Breng de bouillon aan de kook. Maak het gehakt aan met zout, peper en een scheutje melk en draai er balletjes van. Voeg de champignons en de balletjes toe aan de bouillon en laat het 5 min. zachtjes koken.
Overgiet de reepjes spinazie met kokend water. Voe de spinazie en de sla toe aan de soep en breng alles weer aan de kook.
Bestrooi de soep meteen daarna met bieslook en breng het op smaak met zout en peper.
Laatste reacties
lijk me lekker, bedankt! Deon