Hollandse voorjaarssoep

  • Nederlands, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 dl groentebouillon
100 g kalfsgehakt
zout & peper
1 scheutje melk
50 g champignons, in plakjes
1 handje spinazieblaadjes, in reepjes
paar blaadjes sla, in reepjes
1 el geknipte bieslook


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook. Maak het gehakt aan met zout, peper en een scheutje melk en draai er balletjes van. Voeg de champignons en de balletjes toe aan de bouillon en laat het 5 min. zachtjes koken.
Overgiet de reepjes spinazie met kokend water. Voe de spinazie en de sla toe aan de soep en breng alles weer aan de kook.
Bestrooi de soep meteen daarna met bieslook en breng het op smaak met zout en peper.

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 21-04-2009

lijk me lekker, bedankt! Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten