1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gepofte aardappelen

Gepofte aardappelen

Door: antpe

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-04-2009

Ingrediënten 4 personen



Gepofte aardappelen
Gepofte aardappelen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Per persoon een grote aardappel schoonboenen, met een vork rondom inprikken en verpakken in magnetronfolie. De aardappelen per 2 stuks 4 min. inschakelen op 600 watt. 4 min. nagaren en ondertussen de andere 2 garen. De aardappelen uit de folie en in de lengte doormidden snijden. De helften uithollen en het kruim mengen met 1 el. basilicumsaus, 2 fijngesnipperde bosuitjes, 2 fijngeprakte vleestomaten, 3-4 el. slagroom, zout en peper. De 4 helften vullen met het kruidige kruim en de andere 4 er opleggen. In magnetronfolie verpakken en 10 min. inschakelen op 450 watt.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top