Torta di Nutella

  • Italiaans,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-04-2009
  • Torta di Nutella

    Torta di Nutella

    Torta di Nutella

Heerlijke taart met Nutella.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 250 gram Nutella
• 5 eieren
• 4 lepels bloem (circa 100 gr)
• 10 lepels suiker (circa 150 gr)
• 50 gram boter
• 1 zakje bakpoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180°C.

Eieren scheiden. In een kom het eiwit stijfkloppen.
In een andere kom de eidooiers met het suiker loskloppen tot het een schuimige massa is. Hier het bloem en de bakpoeder toevoegen.

In een kom de Nutella door de zachte boter roeren en dit door het eidooier mengsel roeren.
Vervolgens de stijfgeklopte eiwitten toevoegen, goed roeren.

Neem bakpapier, maak dit nat en knijp dit uit, bekleed hiermee een springvorm van 24 cm doorsnede.
Doe het Nutellamengsel in de springvorm en

Een springvorm van 24 cm doorsnede voorzien van bakpapier en hierin het Nutellamengsel doen.
Bak de taart ongeveer 45 minuten in de oven.

Laat de taart afkoelen, haal het uit de springvorm en bestrooi de taart met poedersuiker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten