Gevulde komkommerbootjes

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-04-2009
  • Gevulde komkommerbootjes

    Gevulde komkommerbootjes

    Gevulde komkommerbootjes

weer eens een ander voorgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 zak rucola
1 komkommer, geschild
100 g filet Americain
1 lente-/ bosuitje, in ringetjes
100 g zalm- of tonijnsalade .
100 g ham-preisalade ..
snufje kerriepoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
lepel

Voorbereiding

Verdeel de rucola over de borden. Snijd de komkommer in 6 gelijke stukken. Snijd de stukken in de lengte door en hol ze met behulp van een lepeltje uit.

Bereidingswijze

Vul vier komkommerbootjes met filet Americain en bestrooi met uiringetjes. Vul vier andere bootjes met zalmsalade. Vul de overige 4 bootjes met ham-preisalade en strooi er een beetje kerriepoeder op. Verdeel de bootjes over de borden.

Serveertip

Lekker met warm stokbrood

Laatste reacties

49frederique avatar
49frederique 25-04-2009

dit kan prima op mijn koud buffet eind van volgende maand. BEDANKT!!!!!!!

lies100461 avatar
lies100461 22-04-2009

Lekker voor de zomer. Heb hem toegevoegd hoor. Lie(f)s

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten