ITALIAANSE ZAMFILET MET PAPRIKA
- Italiaans, Vegetarisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op 17-04-2009
Ingrediënten 2 personen
=2 ZALMFILETS (150 gr.elk) =1 TEENTJE KNOFLOOK,=1 RODE PAPRIKA = 1 GROENE PAPRIKA = 1 GELE PAPRIKA,
=1 EETL.GROENE PESTO = 4 EETL. OLIJFOLIE = 1/2 EETL.
KAPPERTJES = 1 KLEINE RODE UI.
Benodigdheden
KOEKENPANMAGNETRON
Voorbereiding
Pel en snipper de rode ui en snijd de paprika`s in reepjes.
Bereidingswijze
1.Roer een marinade van de pesto, 1 eetl olijfolie, kappertjes en
de ui. Smeer de zalmfilets met de marinade in en leg de zalm
in een ovenschaal.
2.Dek ondertussen de schaal met zalmfilets af en zet de schaal
gedurende 6 minuten in de magnetron,(400 W)
Lekker met tagliatelle met verse basilicum en in reepjes
gesneden gedroogde tomaat.
Bron
©
Serveertip
WIJNTIP: Alsace Sylvaner.
(Lichte,frisse fruitige witte wijn)
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties