kippenragout

  • 20-30 min.

een makkelijke en heerlijke ragout als lunchgerecht of als borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten
kip - (kippen)bouillonblokken - aromat - evt pasteibakjes - boter - ui bloem - peper - zout en evt naar smaak bladselderij
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kook de kip in water met bouillonblokken gaar. snijd de kip daarna fijn en bewaar de bouillon. snijd de ui fijn

Bereidingswijze

Fruit de ui in de boter zachtjes gaar. voeg daarna de bloem toe om een roux te maken. Laat de bloem voorzichtig even koken.voeg met kleine beetjes de bouillon toe. Maak zo de ragout op de dikte die je wil hebben. Doe er de fijngesneden kip in en maak op smaak met aromat en et zout en peper. (en evt ook bladselderij)

Serveertip

lekker met een pasteitje

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

judithp avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten