1. Home
  2. Recepten
  3. Bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-04-2009

Ingrediënten 4 personen


3 velletjes bladerdeeg
1 blik roze zalm
100 gr roomkaas
1 el kappertjes
1/2 el dille (gedroogd)



Bladerdeeghapjes
Bladerdeeghapjes
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 220 graden.

Bereidingswijze

Steek uit de ontdooide bladerdeeg per velletje 4 rondjes. Voorzichtig in de vorm drukken zodat een bakje ontstaat. De zalm ontdoen van graten en velletjes en mengen met roomkaas en fijn gesneden kappertjes. Ook de dille erdoor mengen maar een beetje achterhouden om te garneren.
De vorm ongeveer 15-20 minuten in de oven zetten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heeryn


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heeryn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top