broodje soepvlees met ketjap
- Lunch/Brunch
- 0-10 min.
heel simpel maar wel lekker
meestal heb ik soepvlees over van zelfgetrokken soep, of het is teveel om alles terug te doen in de soep of ik wil een soep maken zonder het soepvlees, dit pluk ik dan in stukjes en bewaar het voor daags erna om op een broodje te doen. heerlijk broodje met warm vlees voor de ketjap liefhebber.
Ingrediënten
- soepvlees- ui
- champignons
- ketjap manis ( zoete )
- zout en peper
- beetje boter
- broodjes, hard of zacht, wat jezelf lekker vindt
Benodigdheden
koekepanVoorbereiding
- ui snipperen ( hoeveelheid ligt aan de hoeveelheid soepvlees wat je hebt, maar er mag best wel wat onder )
- champignons in vieren of plakjes snijden ( net zoveel als jezelf lekker vindt )
Bereidingswijze
doe de boter in de pan en fruit hier de ui in en dan de champignons, bestrooi met wat zout en peper, dit mag best een beetje bruin worden, doe dan het in stukjes geplukte soepvlees erbij en een scheut ketjap ( net zoveel als jezelf lekker vindt ), laat heel eventjes doorwarmen en schep op je broodje(s).
smakelijk eten!!!!!
Bron
weet niet, doe dit al 20 jaar zo