Chinese hotpot

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-04-2009
  • Chinese hotpot

    Chinese hotpot

    Chinese hotpot

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr. champignons
750 gr. Chinese kool
500 gr. kip of fijngesneden varkensvlees
1 ui
2 teentjes knoflook
1 el. bloem
1 dl. witte wijn
4 el. ketjap
zout, peper
olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Haal het fijngesneden vlees even door de bloem en bak het ongeveer 8 min. in hete olie.
Doe er de fijngesneden ui en champignons bij, alsmede de Chinese kool.
Blus de groenten af met een mengsel van wijn, ketjap en knoflook. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en laat alles nog een minuut of 10 sudderen tot alles goed gaar is.

Bron

onbekend

Serveertip

Serveer deze schotel met gekookte rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten