Stamppot rucola met gebakken saucijzen

  • Frans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-04-2009
  • Stamppot rucola met gebakken saucijzen

    Stamppot rucola met gebakken saucijzen

    Stamppot rucola met gebakken saucijzen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 750 g kruimige aardappelen
• 150 g rucola
peper en zout
• 1 bakje boursin.nl/producten/boursin-cuisine-knoflook-en-fijne-kruiden.html/">Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
• 2 el vloeibare margarine
• 4 braadworsten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de aardappelen, was ze en snijd vervolgens in stukken. Kook de aardappelen in ca. 15 minuten gaar. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de braadworsten bruin en gaar. Blus af met iets water en laat ze onder een deksel 10 minuten garen. Was de rucola en hak grof. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de rucola. Meng de Boursin erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe.

Bron

Boursin.nl

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

mimi_h avatar
mimi_h 01-07-2009

Klinkt erg lekker, dank je!

susan56 avatar
susan56 16-04-2009

leuk recept, neem ik mee , bedankt gr. susan

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten