Gegratineerde zalmfilet met Boursin

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-04-2009
  • Gegratineerde zalmfilet met Boursin

    Gegratineerde zalmfilet met Boursin

    Gegratineerde zalmfilet met Boursin

Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en spinazie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 300 g spaghetti
• 1 sjalot
• 500 g verse spinazie
• 2 sneetjes wit brood
• 4 zalmfilets
• 1 kuipje boursin.nl/producten/boursin-cuisine-knoflook-en-fijne-kruiden.html/">Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
• 1 el olijfolie
• zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op de grillstand op 220°C. Kook de spaghetti in kokend water in 8 minuten beetgaar. Draai het brood fijn in de keukenmachine.

Bereidingswijze

Leg de zalmfilets in een ovenschaal en bestrooi met zout en besmeer met Boursin Cuisine. Strooi vervolgens het broodkruim erover. Verwarm een grote koekenpan. Doe de olijfolie in de pan en bak de sjalot glazig. Doe de spinazie erbij en bak dit 1 minuut. Voeg 4 eetlepels Boursin Cuisine toe. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng het geheel. Gratineer de zalm in ca. 2 minuten onder de grill. Schep de spaghetti op een bord en leg daarboven op de gegratineerde zalm.

Bron

Boursin.nl

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten