1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Hete kip
  5. hete kip

hete kip

  • Multi-cultureel,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-04-2009

Ingrediënten


KIP
Soyasaus
Knoflook
gele madame chenet peper (kijk uit hoor, neem een kleintje als je minder dan 2 filets heb)
zout peper
paprikapoeder
aji-no-moto
snufje laos en kentjoer
een ui
scheut olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Marineer de in stukjes gesneden kip een nacht (of paar uur maar het liefst een nacht) in een ruime hoeveelheid van de soyasaus kruiden, knoflook, fijngesneden mamdame chenet, doe het een beetje naar smaak en zorg gewoon dat het helemaal doordrenkt is.
fruit een ui in de pan en gooi de gemarineerde kip erbij, even bakken tot alles is dichtgeschroeid en een klein beetje water erbij, echt een klein scheutje. verder bakken tot het gaar is en het water een soort sausje is.
eten met nasi, bami, of lekker op brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kookbitch


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kookbitch
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top